Fotoalbum

Så kom den nye campingvogn hjem
Så kom dagen hvor vi skulle hente den nye campingvogn, fredag d. 9. april kl. 11.30 kørte Hulda og jeg fra Gilleleje, for at hente Janne, på hendes arbejde i Slangerup. Turen ned gennem Sjælland og over Fyn kunne nu kun gå for langsomt, for vores forventninger var store, men der var jo Hulda bagi bilen, og hun skulle luftes et par gange.

 

Kl. 16 var vi i Süderlügum hvor vores nye Adria Adora 472LU stod og ventede, men først skulle der lige nummerplader på den, dette bliver først gjort når de havde set at samtlige papirer var i orden. Herefter gik turen så igen nordover, først lige en tur omkring www.KG-Camping.dk i Kolding, hvor garantibeviset blev underskrevet og vi fik en snak med Morten Gravgaard, og så gik turen igen mod Gilleleje.

 

Vi havde masser af tid til hjemturen, så der blev gjort holdt et par gange, dels for at Hulda igen kunne komme ud og blive luftet, men vi havde også godt af at strække benene, man bliver jo ikke yngre. Astra’en kørte som en drøm med Adria’en efter. Man glemte næsten at den var hægtet på, når vi kørte lidt over det tilladte på motorvejen (85 km.) og fartpiloten var aktiveret, var det ren afslapning, da trafikken på dette tidspunkt ikke var så voldsom.

 

Kl. 22.30 holder vi i indkørslen, efter en dejlig tur med en utrolig dejlig køreoplevelse. Bilen kørte perfekt, men at Adria’en føltes så behagelig at have bagefter, var en meget stor overraskelse. Jeg fik desværre ikke målt hvor meget diesel vi havde brugt på hjemturen, men jeg er sikker på at det ligger på den rigtige side af 15 km. pr. ltr, men dette bliver testet når vi skal på vores tur til Bornholm i maj måned.

 

Lørdag formiddag begynder jeg at ”pakke” campingvognen ud, jeg havde jo bedt om selv at få lov til at klargøre den, for det er nok den bedste chance man får, for at se om der er noget der ikke er som det skal være. Træværket i vognen bliver tørret af med en let fugtig klud, så er turen kommet til hynderne, som alle er pakket ind i plastik, de bliver gennemgået og sat på plads, alle er uden fejl og med meget flotte syninger. Så er turen kommet til toilettet og køkkenet og samtlige skabe, her er alt også i skønneste orden, så det er bare at tørre det over. I alle skabe, hvor der skal stilles noget i, blive der lagt ”Antislip”, så tingene kan stå fast.

 

Min bedømmelse af en Adria campingvogn kan gøres meget kort:

 

-          Her får du virkelig meget for pengene, som tidligere Tabbert ejer må jeg sige, der er ting i en ADRIA, som man betalte ekstra for at få i en Tabbert, så skal vi give stjerner, hvor 5 er max. så kan jeg kun give topkarakter til ADRIA. 5 stjernet hotelværelse på hjul.

 

Den udvendige rengøring bliver dog først lavet i næste uge, her vil jeg rengøre den helt i bund, for derefter at vaske den med lunkent vand iblandet voks, dette har jeg gjort på samtlige mine campingvogne, det giver en flot overflade, der kan modstå meget og de sorte striber der med tiden kommer, er meget lette at fjerne.

😋
Jeg fandt lige målene frem på bil og cv, totallængden bliver 11,353 meter, ikke uvæsentligt at vide, når man skal med div. færger på vores ture, bl.a. vil vi gerne en tur til Bornholm engang her i foråret. Målene er fordelt på Astra'en inkl. træk med 4,615 meter og Adria'en med 6,738 meter.