På en af de mange gå turer med Hulda (denne gåtur er d. 13. maj) går vi tit omkring idrætsanlægget i Gilleleje, hvor Hulda kan få lov at løbe rundt på boldbanerne, stoppede hun pludselig op og begyndte at gø. Da jeg kommer hen til hende, viser det sig, at det hun havde markeret for, var en sprængt ballon, med en rød snor i og for enden af denne en plastlamineret seddel, hvor der stod noget på tysk.

 

Jeg er ikke så god til tysk, men kunne dog få så meget ud af det, at ballonen var sendt i anledning af et bryllup, teksten lød:

 

Hallo lieber Finder, ich wurde am 12.5.2010 anlässlich der Hochzeit von Benjamin und Hannah Bittner in Weilheim unter Teck auf den Weg geschickt. Das Brautpaar würde sich über Glückwünsche sehr freuen: Benjamin & Hannah Bittner – xxxxx – 73235 Weilheim/Teck.

 

Dette skulle selvfølgelig besvares, så efter bedste evne, fik vi flækket et brev sammen og sendt allerede d. 15. maj., nu kunne vi så vente og håbe på, at der kom et svar retur til os. Så i dag d. 26. juni, ligger der et brev i postkassen fra Benjamin & Hannah, hvor de takker for at vi sendte besked tilbage til dem, om hvor en af de balloner som var sendt af sted, var landet.

 

Dette kunne måske være et alternativ til mail eller Facebook, i anledning af et bryllup eller andre mærkedage. Man ved godt nok ikke hvem der modtager beskeden, men bliver ballonen fundet, som den vi fandt og så besvaret, er det et sjovt minde i disse elektroniske tider.

 

En af de ting, som på mig virker imponerende, er den afstand ballonen har tilbagelagt, på godt og vel et døgn: ca.1000 km. i luftlinje fra Weilheim/Teck til Gilleleje.