Gilleleje Camping & Feriecenter

 

12. december 2016

 

Så er der igen en campingplads lige op til Gilleleje. I april måned 2016 overtager Helle & Jacob Lund den tidligere Gilleleje Camping, som var i en forfatning, hvor der ikke kom ret mange campister mere, på grund af pladsens manglende vedligeholdelse. Det meste af pladsen var efterhånden groet fuldstændigt til i vilde træer, brombærbuske, og hække der ikke blev vedligeholdt, alt dette på grund af den tidligere ejers svigtende helbred.

Helle & Jacob startede så småt op i sommeren 2016, med at få ryddet så meget, at der dog kunne begynde at komme campister ind og overnatte, men den helt stor tur skulle pladsen have her i efteråret, hvor det meste skulle ryddes.

Planen er, at campingpladsen skal tilbage til det udseende den havde engang, med ca. 145 pladser til campingvogne og telte. Herudover kommer der i første omgang 2 Mobilhome, i stil med dem man ser sydpå, og tøndehytter, med 2 sengepladser i. Der er i første omgang stillet en af hver op, det andet Mobilhome kommer i februar 2017.

Hele pladsen får ny strøm- og vandinstallation, ligesom den ene af bygningerne er lavet i stand med toiletter, køkken og vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler.

Jeg har taget lidt billeder af pladsen som den ser ud i dag, hvor der er meget arbejde med at få trukket rødder op fra alt der er fjernet og fældet, inden der til foråret kan blive sået græs og plantet nye hække der hvor de mangler. Måske det ser lidt trist ud nu her i december sol, hvor der er skovet så meget, men vent til foråret når der begynder at blive grønt, så er jeg sikker på det bliver en plads som mange vil benytte, og komme tilbage til.

Helle fortalte, at de i marts 2017 vil lave et åbent hus arrangement, så man ved selvsyn kan se hvordan pladsen bliver, og måske allerede der, reservere en plads for den kommende sommer.

 

Hvis du skulle have lyst til at se lidt mere, er her link til både hjemmeside og Facebook siderne:

http://gilleleje camping.dk/              Facebook: Gilleleje Camping