Nysted Camping, maj 2013

9. juni 2013

Nysted Camping

Atter en gang gik turen til dejlige www.nystedcamping.dk - denne gang havde vi svigerindens 2 børn med på tur, de havde spurgt os, siden den sidste tur de havde været med på, om ikke vi snart skulle af sted igen, og det måtte godt være mere end 2 dage.

Jeg havde ringet til Henrik & Nicole, der overtog pladsen for et par år siden, og reserveret en plads til os i nærheden af legepladsen, så Sine & Peter kunne lege med de andre børn på pladsen, så meget de havde lyst til.

 

Vi kører hjemmefra torsdag formiddag, og er i Nysted lige over middag, vores plads er som lovet lige overfor legepladsen, så lige så snar vi holder er Sine & Peter ovre på hoppepuden, og finder meget hurtigt andre at have mange gode timer sammen med. Jeg sætter vores ”nye” Isabella Sun Blue op for første gang, den giver noget mere overdækning/læ end markisen som vi hidtil har kørt med.

 

Nysted Camping og by er begge dejlige oplevelser – campingpladsen er utroligt velholdt og der er intet der ligger og flyder, Henrik & Nicole ved hvordan campister vil have det, når der skal slappes af. Byen er et kapitel for sig, små gamle velholdte huse, smalle gader, og et dejligt havnemiljø hvor der er liv af sejlere og erhvervsfiskere.

 

Restaurant ”Skansepavillionen” som Benny Andersen står for, byder på alskens lækkerier, under rigtig flotte forhold. Se bare billederne, af noget af det Benny disker op med, det er ikke til at stå for.

 

Henrik har som jeg også skriver på forsiden, fået lavet et samarbejde mellem foreløbig 16 campingpladser og andre seværdigheder på Lolland-Falster, for at fremme denne dejlige egn af Danmark, se mere på dette link: http://www.campinglollandfalster.dk/