Fotoalbum

13. juni 2014

Pinsetur tur til Åhus i Sverige

Så skulle vi igen på tur med Sine & Peter, denne gang skulle turen gå til den Nordøstlige del af Skåne, til campingpladsen www.regenbogen.se    - den ligger lige uden for Åhus, i en fyrretræsskov hvor der er vilde kaniner og masser af egern, vi har været på denne plads et par gange før, men det er en del år siden vi var der sidst.

Vi kører fra Gilleleje torsdag d. 5. juni om formiddagen, og kører over Øresundsbroen, da turen over Helsingør-Helsingborg er meget dyrere med campingvogn, selvom vi har vores Brobizz der også giver rabat på denne overfart.

Lige før vi passerer Avedøre Holme, begynder bilen at miste trækkraft, så vi må dreje af motorvejen for at komme til at holde stille og se hvad der er galt, den siger mærkeligt, hvisler som om en slange er læk og der kommer en del røg ud af udstødningen. Jeg kan ikke finde nogen fejl da jeg åbner til motoren, den går også som den skal, men med reduceret trækkraft, så vi vælger at fortsætte.

Vi er fremme i Åhus kl. ca. 14, og får henvist en del pladser, vi vælger en der er så plan at vi bare kan sætte støttebenene ned (plads 194) for resten ikke langt fra hvor vi lå første gang. Allerede da vi kørte hjemmefra var vi enige om, at hvis det var godt vejr ville vi tage posemarkisen af, og sætte vores Isabella Sun Blue på, da det ville give os noget mere overdækket udeplads.

På denne tur havde vi taget Sine & Peter’s cykler med, da de uden problemer kan cykle rundt på pladsen. De brugte også cyklerne når vi skulle til standen, men det var sammen med os, da de skulle over en vej. Stranden er noget af det flotteste vi har set, der er ingen sten, kun sandstrand og en meget børnevenlig strand. Det skal nævnes, at hunde ikke må komme på stranden, så Hulda blev hjemme i campingvognen.

Fredag d. 6 juni, det er i øvrigt Sveriges nationaldag, havde vi valgt at køre til Höör, hvor Skånes Djurpark ligger www.skanesdjurpark.se – det er en meget stor dyrepark hovedsagelig med dyr fra norden, en oplevelse for os alle fire, som vi varmt kan anbefale andre at besøge, vi brugte 4 timer og kunne godt have været der længere.

Lørdag d. 7. juni, så var det blevet Kristianstad der skulle besøges, igen. Janne og jeg havde været der i Påsken, men der er så meget at se på, at vi godt kunne besøge byen igen, for denne gang havde vi jo også Sine & Peter med. Jeg har tidligere omtalt denne by, så jeg vil undlade en længere udredning.

Søndag d. 8. juni, så var det desværre hjemdag. Vi skulle være ude fra pladsen senest kl. 15, men valgte at køre kl. 10 – for at nå hjem i ordentlig tid inden det blev alt for varmt. Vi kan varmt anbefale denne campingplads, her er stille selvom det er en større plads, servicebygningerne er i en meget flot stand, her kan man se der bliver gjort ordentligt rent, mere en én gang om dagen.