Bøsøre Strand Feriepark 2015


3 dage på Bøsøre Camping

Så blev det endelig Kr. Himmelfartsferie, og vi skal køre fra Gilleleje sammen med svigerindens 2 børn, Peter og Sine. Vi har lovet dem en tur til Fyn, hvor vi skal ligge på Bøsøre Strand Feriepark www.bosore.dk ved Hesselager, fra torsdag til søndag.

Det er ungerne som denne gang har valgt denne plads, dels fordi de ikke har været på Fyn før, men nok mest fordi der er et Tropisk Badeland, og det er jo stadig for koldt til at bade i åbent hav.

Vi har valgt at køre torsdag formiddag, for at undgå den meget trafik man kunne forudse onsdag eftermiddag, hvor alle vil af sted. Det viste sig at være en god beslutning, da vi stille og roligt kunne køre de knap 200 km. i vort tempo, uden at genere andre trafikanter der ville hurtigt frem.

Kl. 13 ruller vi ind på campingpladsen og får hurtigt stillet campingvognen på plads, da vejret er helt perfekt, stiller vi forteltet op, dog uden at sætte fronten på, her hjælper alle til så vi hurtigt kan blive færdige.

Bøsøre Strand Camping har simpelthen alt det man har brug for, butik med det man lige står og mangler, bageri med friskbagt brød hver dag, og hvis du ikke vil lave mad selv, ja så er der også en kro med stor buffet a’ la carte, det er også muligt at købe mad ud af huset, så du bestemmer selv hvordan i skal holde ferie. Til børnene er der ud over det store Trope Badeland, også andre aktiviteter bl.a. stor eventyr legeplads, minigolf, samt en masse aktiviteter for både voksne og børn i ”Kostalden” og udendørs. I hele højsæsonen er der aktiviteter for både børn og voksne.

Campingpladsen er en stor og meget velholdt plads, med 2 store servicebygninger, en indrettet i den oprindelige gård ved indkørslen og en helt nybygget i den anden ende af pladsen, igen med alt hvad der skal være, det er næsten unødvendigt at sige at disse bygninger er i en meget flot og renlig stand. Der er 15 store og 6 mindre udlejningshytter fordelt på pladsen, og over 300 pladser til campingvogne, samt 40-50 pladser til telte.

Vi havde en rigtig god oplevelse på pladsen, i de 3 dage vi var der, med et venligt og smilende personale, der gjorde alt for at man følte sig rigtig velkommen. Så et er helt sikkert, vi skal tilbage til denne plads en anden gang, og vi kan varmt anbefale andre at benytte den.