25. december 2008

 

 

Ny ven på vej til os!

 

Alle der har haft hund, ved hvor svært det er at undvære lyden af 4 poter, store eller små, som kommer spænende hen over gulvet når man kommer hjem. Denne lyd, eller retter manglen af samme, er ikke til at holde ud, dette måtte vi sande ret hurtigt, efter at Ursula ikke var mere. Allerede om søndagen, efter at hun døde lørdag d. 15. november, var der en knugende stilhed i vores hus, når man snakkede gav det næsten genlyd.

 

Tanken om at vi igen skulle have en hund, skubbede vi fra os, troede vi da, men den kom hele tiden tilbage, skal - skal ikke, til sidst med al respekt for vores gamle hund, blev det til et skal. Så begyndte jagten på nettet, for at finde en kennel der havde Cairn Terrier, eller hvor der ville komme hvalpe indenfor den nærmeste tid.

 

Vi valgte at kontakte kennel www.sidsecairn.dk hvor Ursula kom fra. Ulla Hultqvist & Harry Lindberg, som ejer denne kennel, kunne fortælle, at der indenfor ca. 1 måned ville komme hvalpe til verden, og vi kunne selvfølgelig blive skrevet op til en af dem. Så nu kan vi kun vente og håbe på, at der er mindst én tæve i det kuld der kommer.

 

--

 

Men nu er de her, de blev født d. 13. december, og der er kommet 3 hanner og bare 1 tæve, efter forældrehundene Sidse Cairn Lea & Sidse Cairn Vivaldi.

 

Allerede da vi snakkede med Ulla & Harry i november, fik vi at vide, at dette kuld skulle starte med første bogstav H. Igen faldt vi begge over teksten fra en sang, denne gang en gammel skillingsvise: Hjalmar og Hulda, så hun kan kun komme til at hedde et navn: HULDA.    
                                                                                            
                                                

Nu hvor Hulda er kommet hjem til os, kommer der efterhånden lidt flere billeder på.

Billederne med sne er fra d. 16. & 17. februar 2009, 7,5 graders frost så hun fik ikke lov at være for længe ude, men hun skulle dog lige have lov at se, hvad det hvide var for noget.

De nye billeder af Hulda, er taget den sidet dag inden det bliver får, ihvertfald efter kalenderen, d. 28. februar 2009.