Fotoalbum

7. maj 2009

 

Hadsund Camping & vandrerhjem

 

Fredag d. 1. maj kører vi fra Gilleleje med Hadsund som mål, vi skal på den første udstilling med Hulda, og har i den forbindelse mailet til Maria Hürlimann på www.hadsund-camping-og-vandrerhjem.dk om der var plads til os. Det er en lille rolig campingplads, beliggende i udkanten af byen, og med gåafstand til bymidten, men lige ud til Mariager Fjord.

 

Jeg mailede til Maria d. 30. april  kl. 22 og knap en time efter, var der en bekræftelse på at der var plads til os, hvor mange campingpladser yder denne service, på dette sene tidspunkt?

 

Campingpladsen er 2 stjernet, men skal man give stjerne ud fra rengøring, så kan den sagtens måle sig med de 5 stjernedes servicebygninger. Her er godt nok ikke så mange toiletter og baderum, men der er rent i en helt utrolig grad. I bygningen findes også køkken og opholdsrum. Herudover er der cafeteria hvor man kan spise morgenmad, læse aviser eller se fjernsyn.

 

Vandrerhjemmet består af 12 værelser med i alt 48 sengepladser. Selve campingpladsen er inddelt i små båse med hæk på de 3 sider, her er der plads til ca. 30 campingvogne, afhængig af størrelsen på cv’en.

 

Ved vort besøg, var der ret så mange Harley-Davidson motorcyklister, som kom fra Norge, for at besøge danske motorcyklister med samme mærke, dette gav ikke anledning til unormal støj. Det var ret så fredelige mennesker, der blot var kommet for at hygge sig og snakke om deres fælles hobby.

 

Vi fik en plads i den bagerste del, hvor der ikke var andre campingvogne, udover et par meget hyggelige fastliggere (Marie & Karl Peter), som havde taget en forårsplads. Det blev til et par rigtig hyggelige snakke omkring vores og Deres campingvogn, De kørte selvfølgelig også Tabbert, samt snak omkring vores hund Hulda som De var meget glade for.

 

Desværre blev det kun til 1 enkelt overnatning på denne dejlige plads, i forbindelse med hundeudstillingen, men vi kommer helt sikkert tilbage i løbet af året, da vi gerne vil se lidt mere af Hadsund.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse og for at læse underteksten til det.