Fotoalbum


9. maj 2009

 

Første udstilling med Hulda

Så kom dagen hvor Hulda skulle på sin første udstilling, hun er knap 5 mdr. gammel, så det er babyklassen som måske ikke tæller så meget, men kan give et fingerpeg om hvordan hun vil udvikle sig.

 

Vi kom til Hadsund om fredagen, dette gav os mulighed for lige at tage hallen i nærmere øjesyn, og hun kunne måske få lov at komme ind så det ikke blev for stor en oplevelse lørdag, hvor vi skulle udstille. Heldigvis var man i fuld gang med at lave markering af de ringe hvor hundene skal udstilles i, så vi fik lov at komme ind, og heldigt for Hulda, så var der en skotte på 2 år som gerne ville lege.

I begyndelsen var hun ikke meget for dette glatte gulv og de mange lyde som hun ikke kendte, men efterhånden blev hun mere modig og så skulle der leges.

 

Lørdag skulle udstillingen starte kl. 9, vi var der allerede en halv time før, da jeg gerne ville have at hun ikke blev for bange for de mange oplevelser der var i vente, med over 360 terrier som skulle udstilles. Vi var nogen af de første, så langsomt blev hallen fyldt med hunde og mennesker, dette syntes ikke at gøre større indtryk på hende.

 

Kl. 10 var vi i ringen, der var kun 2 babyer i klassen, og begge fik kritikken, særdeles lovende og en førstepræmie, desværre har jeg ikke været til ringtræning, så den anden baby Cairn gik videre senere på dagen og fik et BIS. Hulda har aldrig før stået på et udstillingsbord så jeg kunne ikke få hende til at stå som de nu skal, men vi mener at hun bare er dejlig alligevel, og at der er noget at bygge på med lidt træning.

 

Da vi var hurtigt færdige, gav det mig lejlighed til at tage lidt billeder af de mange andre hunde som skulle udstilles, lige fra Cairn Terrier, Foxterrier til dem der er så meget skriveri om, Amerikansk Staffordshire og Bull Terrier. Af sidstnævnte hunde kan jeg kun sige, alle opførte sig som en velopdragen hund skal gøre, kærlige og glade familiehunde. Dem man læser så meget om, er hunde som importeres fra udlandet udenom godkendte kenneler, og hvor disse personer bruger dem som en vis forlænger.

 

Det der slog mig, da vi var på vej ud af hallen var, at der var ikke meget gøen fra hundene, ikke engang da vi kørte forbi både Airdale Terrier, Bull Terrier & Jack Russel Terrier, sagde de noget til Hulda som sad i sit transportbur.