Hvem er personen bag denne side?

 

Jeg hedder Hans Erik, på dåbsattesten står der 1948, jeg blev uddannet som typograf, fra Frederiksborg Amts Avis i Hillerød i 1969 og arbejdede indenfor dette fag frem til 1976, hvor jeg fik mit første sælgerjob hos en papir grossist.

Efter 4 år indenfor papirsalg til trykkerier, ville jeg prøve noget andet, og fik det første job hvor emballage blev det jeg skulle beskæftige mig med i fremover. Først hos CC&CO i Glostrup frem til 1988, hvor jeg tiltrådte en stilling hos Neopac i Randers, med salgsområde Nordsjælland og København, efter 10 år skifter jeg igen tilbage til en grossist, DP Danmark i Næstved, desværre for en kortere periode, da emballage afdelingen sælges. Herefter kommer jeg til Hestbech i Nørre-Sundby, som sælges til CC&CO i 2004, og jeg følger med, og er ansat i dette firma frem til 1. juni 2013, hvor man laver en større omstrukturering, og i denne er der ikke plads til mig.

Jeg føler ikke at jeg er opbrugt endnu, så jeg søger job hos en grossist, der sælger det samme sortiment som jeg har solgt igennem de sidste mange år. Så i en alder af knap 65 år, skifter jeg til KD Emballage d. 1. august 2013. Mit salgsdistrikt bliver her hele Sjælland, fortrinsvis med opsøgende salg, men firmaet har en del kunder i deres arkiv, som jeg skal prøve at udbygge salget hos.

Den 1. april 2019, valgte jeg at gå på pension, jeg var nu fyldt 70 år, så det var vel på tide efter mange år på arbejdsmarkedet. Jeg plejer gerne at sige, jeg startede som bydreng da jeg var fyldt 9 år så det er vel på tide.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Min allerførste campingtur var sammen med mine forældre tilbage i 1956, hvor det dengang var i et gult spidstelt med løs bund, noget af en oplevelse. I dag er det nok lidt af en luksus tilværelse set med datidens øjne, i 56’ var det de små gule 1 kg. gasflasker eller et Primusapparat der var kogemulighed, når der skulle laves mad eller kaffe, nu skal der lidt mere til.

 

Siden 1986 har min kone og jeg camperet, dog med en pause på ca. 5 år, hvor det ikke lige var sagen for os, måske fordi vi dengang have 2 dejlige Beagler som vi gik på udstilling med, men som også gjorde det lidt mere besværligt i en lille Adria 305. Siden har vi haft 1 Dethleffs, 2 Wilk'er og 2 Tabbert'er, 1 Adria Adora 472 LU, 1 Adria 432, 1 Sprite 410 og har nu i 2020 afsluttet vores camping med en Combi Camp Safir fra 1988. Denne sidste var dog ikke noget for os, så vi nåede aldrig at komme ud at køre med denne "ældre dame", men solgte den videre.

 

Hund har vi stadig, men en lidt mere rolig type, en dejlig Cairn Terrier.

 

Denne hjemmeside startede jeg d. 25. maj 2007, for at andre måske kan få inspiration fra vores ture og så er jeg meget glad for at skrive, det er nok mit gamle fag's skyld. Hvis du vil maile til os, er adressen:

vennegaard@postkasse.com

Tiden med motorcykel

Og så lige et billede fra tiden inden camping. BSA Super Rocket 750cc - Mærket ved siden af, er klubben i Helsingør som jeg kørte sammen med, tilbage i 1968-69.